ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

hrana cevapi

Na TasteAtlasu (www.tasteatlas.com), svjetskom atlasu hrane, objavljena je lista 100 najboljih jela na svijetu.

Lista je sastavljena kompiliranjem dosad objavljenih popisa najboljih jela u raznim medijima, te anketiranjem profesionalaca iz svijeta hrane.

Čak dva hrvatska jela našla su se na listi: brudet i fiš paprikaš. No više od njih, pri samom vrhu ljestvice, nalaze se ćevapi. Uz svako jelo stoji preporuka kritičara gdje na svijetu je najbolje pojesti pojedino jelo, pa se tako najbolji ćevapi na svijetu prema TasteAtlasu jedu u Ćevabdžinici Željo u Sarajevu.

Kako su plasirana bh. i hrvatska jela te koja jela vode na listi pogledati možete ovdje: https://www.tasteatlas.com/tag/top100?orderby=rating.

*Hrvatska tradicionalna jela*

Ako vas netko nekad pita "koja su to Hrvatska tradicionalna jela", sad ćete imati odgovor. Listu od stotinjak sjajnih tradicionalnih hrvatskih jela, pića, sireva i namirnica možete pogledati na adresi: https://www.tasteatlas.com/croatia

Najpopularnije hrvatsko jelo prema TasteAtlasu su štrukli, a najbolje ocijenjen je šaran u rašljama. Najbolje ocijenjeni proizvodi su slavonski kulen, istarski pršut, neretvanska mandarina i paški sir.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17