ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Besplatno savjetovanje i radionica

pl zene poduzetn radioncia 20

 

Kako bi se povećala produktivnost u komunikacijskim prilikama, kreirao prostor za uspješnije pregovaranje, provođenje projekata, u sklopu svojih redovitih aktivnosti, udruženje mladih Kiss iz Kiseljaka i ove godine organizira besplatnu radionicu namijenjenu mladim osobama, odnosno ovoga puta konkretno ženama.

KISELJAK DOBIVA KLUB ZA PODRŠKU ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA

"U brojnim dosadašnjim projektima nerijetko smo surađivali s mladim ženama koje imaju razrađene biznise ili pak hobije koje su pretvorile u biznise od kojih žive i kojima se bave međutim, uglavnom neslužbeno, neformalno...
Sve one imaju veliku volju i želju, talente te velik broj radnih sati i iskustva no rijetko se odlučuju od tih aktivnosti napraviti neki konkretan posao od kojeg bi mogle osigurati sebe, svoje suradnike te izmirivati obaveze prema državi" poručuju iz Udruge.

Osim toga, mladim ženama je osim nekog volontersko/pripravničkog rada teško naći neko konkretnije radno iskustvo a nerijetko država zakaže u slučaju nekih poticaja i konkretne pomoći u pokretanju vlastitog biznisa.
Čak i oni programi koji postoje tipa preko Zavoda za zapošljavanje, brojnim mladim ženama ostanu misterija ili nedostupni zbog nedostatka informacija ili spremnosti i hrabrosti da na iste apliciraju.

Od kozmetičarki, cvjećarki, frizerki, raznih kreativki koje vlastitim rukama stvaraju razne proizvode i prodaju putem društvenih mreža, mogu nastati pravi mali biznisi, obrti od kojih bi te mlade žene, ali i cijelo društvo moglo imati koristi.

Stoga, udruga mladih Kiss u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Zavodom za zapošljavanje FBIH,Općinom Kiseljak te Udruženjem poslovnih žena u BiH organizira svojevrsno savjetovanje za poduzetnice i one koje to tek planiraju postati. U sklopu savjetovanja bit će odražane zanimljive radionice, predavanja a sve će biti bazirano na dvosmjernoj komunikaciji sa relevantnim osobama iz gore spomenutih institucija koje će damama biti na raspolaganju za sve potrebne informacije. Osim toga, Udruženje poslovnih žena u BiH konkretizirat će aktivnosti oko već započetog procesa uspostave Kluba poduzetnica u općini Kiseljak.

Sudjelovanje je besplatno a broj mejsta zbog epidemiološke situacije ograničen te se prijaviti možete na brojeve: 063 284 832 i 063 412 360

Događaj je planiran za subotu, 24.listopada 2020., s početkom u 10:00 (prijave od 09:00) u hotelu Bank.

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17