ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Lokalni izbori

izbori_biracki_odbor_001.jpg

 

Središnje izborno povjerenstvo razvilo je online tečaj "Obuka za rad u biračkom odboru" za nadolazeće Lokalne izbore.Dostupan je na web stranici obuke.izbori.ba na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.

Obuka je namijenjena akreditiranim članovima biračkih odbora, kao i njihovim zamjenama, osobama s rezervne liste za imenovanje u biračke odbore. Može biti koristan i za akreditirane promatrače, ali i za ostal birače koji se žele upoznati s izbornim procesom putem e-obuke.

Kako bi se olakšao pristup, na web stranici www.izbori.ba izrađen je baner s oznakom e-obuke.Klikom na sliku dolazite do početne stranice obuke.

U gornjem desnom kutu stranice nalazi se poveznica na kojoj piše "Prijavite se", nakon čega se otvara prozor za registraciju polaznika tečaja.Na dnu stranice kliknite "Stvori novi račun" , nakon čega će se otvoriti obrazac za unos potrebnih podataka (korisničko ime,lozinka,adresa e-pošte,ime,prezime,grad) i kliknite gumb "Stvori moj novi račun". Nakon popunjavanja potrebnih polja na obrascu putem e-pošte, primit ćete zahtjev za potvrdu registracije i klikom na vezu u e-pošti aktivirate svoj račun.

Napomena : korisničko ime mora biti napisano malim slovima/kombinacija slova i brojeva.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17