bakovici kiseljak

 Općinsko vijeće Kiseljak prošloga je mjeseca usvojilo Odluku koja će biti na korist osobama koje trebaju pomoć društva. Riječ je o 

Odluci o dodjeli na korištenje poslovnih prostora Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići.

Naime, ovaj Zavod ima tri stana u jednom od stambenih kompleksa u općini Kiseljak u kojima su smješteni korisnici istog a kojima ipak treba određena okupacija pa i integracija u društvo. Tako će spomenute prostorije Općine Kiseljak koje je prethodno koristio cenar Duga ovom Odlukom biti dodijeljene Zavodu za potrebe okupacijskih radionica.

Tim povodom, jučer je potpisan Ugovor o korištenju poslovnog prostora između Općine Kiseljak i Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići odnosno načelnika Mišurića-Ramljaka i ravnatelja Zavoda Branka Stanića.
Korisnici će prostor koristiti za razne okupacijske radionice te se na ovaj način dodatno integrirati u društvo i dobiti mogućnost aktivnog provođenja vremena.

Podsjećamo, ove prostorije su prethodno korištene od strane Edukacijsko rehabilitacijskog centra ''Duga'' Novi Travnik, podružnica Kiseljak kojoj je u međuvremenu na korištenje, bez naknade date na korištenje prostorije Centra za edukaciju i rehabilitaciju.Sve troškove poput režija i održavanja prostorija snosi također Općina Kiseljak.

IMG-19e03db4ebbe01a58f5f3be5a7a1cfc5-V.jpg

 

 

artinfo.ba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17