pl rk bila turnir

 U sklopu manifestacije „Dani općine Travnik“, Rukometni klub Nova Bila organizira rukometni GBT turnir “Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo”. Turnir će se odigrati u nedjelju, 24. ožujka 2019. godine s početkom u 12 sati u sportskoj dvorani Nova Bila.

Na turniru će nastupiti klubovi iz Središnje Bosne, a kako mu i sam naziv kaže, zamišljen je da se sudjelovanjem na turniru i igranjem rukometa steknu nova prijateljstva.
Osim turnira, isti dan odigrat će se i prijateljska utakmica najmlađih članova Rukometnog kluba Nova Bila s jednim od sudionika turnira koji budu imali formiranu selekciju 2008. i mlađi.
Ovaj rukometni turnir je naš mali dar ovogodišnjoj manifestaciji Dani općine Travnik kao mali znak zahvalnosti Općini Travnik za nesebičnu podršku našem Klubu. Uvjeren sam da će ovaj rukometni dan biti pravi spektakl za sve sudionike te da će uz lijepa iskustva, iz Nove Bile ponijeti i nova prijateljstva, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.
Rukometni klub trenutno broji preko 40 članova, čime je najbrojniji sportski kolektiv u Novoj Biloj te zasigurno jedan od brojnijih kolektiva na području općine Travnik.

 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17