ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Izborni Sabor

boris loncar

Mate Lončar iz Posušja izabran je u subotu u Mostaru za novog, desetog po redu, predsjednika Mladeži HDZ-a BiH.

Na dvanaestoj izbornoj konvenciji Mladeži HDZ-a BiH, izaslanici su birali između dva kandidata - Jakova Križanovića, zamjenika predsjednika Mladeži i Mate Lončara, člana ŽO Mladeži HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar kazao je za Fenu uoči održavanja konvencije kako će, ukoliko bude izabran, najprije obići sve općinske i gradske organizacije Mladeži, nakon čijih će prijedloga, biti usvojen zajednički plan i program djelovanja spomenute organizacije.

-  Ja sam i u prethodnom razdoblju govorio da mi kao politička organizacija, ali i organizacija mladih, što nikako ne smijemo zaboraviti, moramo imati kombinaciju i jednog i drugog i političkog i društvenog da bi okupljali što veći broj ljudi - naglasio je Lončar.

Izaslanici iz cijele Bosne i Hercegovine birali su središnja tijela Mladeži, a uz predsjednika, birali su se i ostali članovi Predsjedništva, kao i Središnji i Nadzorni odbor. Tako je između ostalih, za zamjenika predsjednika izabran Boris Mrnjavac iz Kiseljaka.

 

mladez-hdz-novo.jpg

 FNA_142329.jpg

FNA_142325.jpg

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17