ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
S POČETKOM U 11 SATI

predjsjednikhdzmlade11.png

Dvanaesta izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH na kojoj će biti izabran novi, deseti po redu predsjednik Mladeži HDZ-a BiH održat će se u subotu, 19. lipnja 2021. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 11 sati.

Poštujući epidemiološke mjere koje su još uvijek na snazi izaslanici iz cijele Bosne i Hercegovine birat će središnja tijela Mladeži, a uz predsjednika biraju se i ostali članovi Predsjedništva, kao i Središnji i Nadzorni odbor.

Na demokratski način Mladež HDZ-a BiH birat će novo vodstvo, a konvenciji su prethodili izbori novih općinskih, gradskih, regionalnih i županijskih odbora.

„Mladež HDZ-a BiH složno, u duhu zajedništva daje osobit doprinos demokratskim i političkim procesima u BiH te će i ova konvencija biti prigoda za manifestiranje snage i organiziranosti Mladeži koja snažno naglašava da su mladi najveći resurs ove države te kako su spremni u zajedništvu, djelujući proaktivno i proeuropski, izgrađivati BiH na načelima jednakopravnosti i međusobnog uvažavanja gdje će jasno biti prepoznati interesi mladih ljudi. Kroz svoja dva predsjednička mandata sam prošao svaki kutak naše zemlje gdje djeluje Mladež HDZ-a BIH i zahvalan sam na prilici da služim stranci i hrvatskom narod“, kazao je u najavi predsjednik Mladeži HDZ BiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Mario Mikulić.

Konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH, kao i mnogobrojni gosti iz Mladeži HDZ-a RH.

Vecernji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17