ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
RADNICIMA VRAĆENA NADA

marko laco

''Abraham grupacija i njeni partneri spremni su odmah započeti sprovođenje strateškog plana prema predloženom sporazumu’’, kazali su iz te grupacije.

Regionalni direktor MT Abraham grupe Marko Laco kaže kako je večerašnji sastanak u Mostaru s radnicima Aluminija održan s ciljem da ih se upozna s ponudom Abraham grupacije i procesom vraćanja na njihova radna mjesta, te vrati nada svim radnicima koji su je već pomalo nažalost počeli gubiti.
''Proces traje već nekih 8 mjeseci od koji je gospodin Kabiri pola tog vremena proveo upravo u Mostaru. Bio je prisutan u najkritičnijim fazama kada su se donosile krucijalne, ključne odluke i ono što je bitno da danas svi djelatnici se uvjere da gospodin Kabiri i MT Abraham grupacija ne ide iz Mostara dok se stvari ne finaliziraju na ovaj ili na ona način'', kaže Laco.

Naglasak je kako ističe na finaliziraju, a kako pojašnjava administrativni problemi se rješavaju.

''Već smo rekli da naš bosanskohercegovački pravni tim već aktivno radi desetak dan na uklanjanju nesuglasica i pravnih iregularnosti koje su uočene bile od strane Vlade federacije BiH. Ja im se stvarno moram zahvaliti ovaj put što su nam dali do znanja da imamo nekih iregularnosti. Dakle novi ispravljeni ugovor ide ponovno službenim putem vladi Federacije i našim predstavnicima koji će onda sa nama nastaviti proceduru i očekujemo da ćemo u skorom vremenskom periodu imati ugovor potpisan'', kazao je Laco.
Predsjednik malih dioničara Aluminija Samir Anić ističe kako je ovaj sastanak vratio nadu radnicima.

''Činjenica da se vraća za godinu dana 230 ljudi je fenomenalna, sve drugo nije važno. Dakle 230 obitelji neće otići u Njemačku, Irsku ili bilo gdje drugo. Ostat će u Mostaru i prehranjivat će svoje obitelji'', kazao je Anić.
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17