ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Klub hrvatskih izaslanika DN PFBIH

dn pfbih klub h

Izaslanici Kluba Hrvata uputili više pitanja prije početka današnje redovite sjednice Doma naroda Parlamenta F BiH

     Ponukana posljednjom u nizu učestalih tvrdnji pojedinih bošnjačkih političara kako  Hrvati u Federaciji BiH  „drže“  44 posto čelnih pozicija, Zdenka Džambas, izaslanica u Klubu Hrvata  iskoristila je aktualni sat prije početka redovite sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije BiH kako bi aktualizirala jedno od svojih ranije postavljenih pitanja koja se tiču upravo ove teme. „Koristim priliku da ponovno uputim pitanje predsjedniku Vlade Federacije BiH da nam dostavi odgovor na pitanje kakva je nacionalna struktura rukovodećih službenika u svim institucijama Federacije BiH. Zanima me i zastupljenost žena, ali  nacionalnoj strukturi dajem prednost kako bi se jednom za sva vremena stalo u kraj stalnim špekulacijama kako Hrvata navodno ima previše u institucijama“, aktualizirala je jedno od svojih ranijih pitanja izaslanica Džambas.

Drugo pitanje koje je postavila odnosi se na lokacije za odlaganje nuklearnog otpada. Pitanje izaslanice Džambas je gdje se nalaze te lokacije, budući da stanovnici Federacije BiH o njima ne znaju ništa.

Ivan Ivić, postavio je ujednačenosti rada Carinskih ispostava u Federacije BiH. Po njegovim riječima neke od njih traže prilikom izvoza drvne građe potvrdu o kakvoći dok drugima nije potrebna. „Radi se o potvrdi koju izdaju pojedina privatna poduzeća te je uredno naplaćuju“, kazao je Ivić. Izaslaničko pitanje Damira Džebe odnosi se na imenovanje Povjerenstva za koncesije u Federaciji BiH kojemu je istekao mandat.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17