Nije da ga netko pita

komsic piva

“Ponovit ću ono što sam rekao u Ujedinjenim narodima. Povremeno smo svjedoci njihovim aktivnostima za ostvarivanje njihovih političkih interesa unutar Bosne i Hercegovine, čime se unosi nemir i proizvodi određena destabilizacija u mojoj zemlji, što nije dobro, niti doprinosi razvijanju željenih međusobnih dobrosusjedskih odnosa”, komentirao je predsjedavajući Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić posjetu predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja je u srijedu boravila u posjeti BiH, ali ne i državnim organima.

Grabar-Kitarović u Mostaru: Moja politika je briga za Hrvate u BiH “Grabar-Kitarović je to jučer potvrdila. Zašto su onda skočili na noge, prosvjedujući zbog onoga što sam kazao UN-u? Zato što misle da na to imaju neotuđivo pravo, i da se zapravo nitko ne smije usuditi da kaže da to nije u redu”, kazao je Komšić za N1.

Podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović u srijedu je posjetila Mostar, Bugojno i Vitez. Grabar Kitarović je iz Mostara poručila kako će briga o Hrvatima u Bosni i Hercegovini ostati važan dio njezine državne politike te da će se nastaviti zauzimati za ostvarenje pune jednakopravnosti hrvatskog naroda i biranje vlastitih političkih predstavnika bez preglasavanja.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17