ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sastanak

martinovic salinas

        Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović  susreo se danas s Emanuelom Salinasom, voditeljem ureda Svjetske banke za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru te njegovim suradnicima. Tema sastanka bili su projekti Svjetske banke koji se realiziraju ili planiraju realizirati na području Federacije BiH u oblasti jačanja bankarskog sektora kao i poboljšanja energetske učinkovitosti u zdravstvenom i sektoru obrazovanja.

Voditelja ureda Svjetske banke za BiH i Crnu Goru zanimalo je kako u suradnji i s predstavnicima zakonodavne vlasti brže i uspješnije realizirati projekte Svjetske banke u Federaciji BiH.  Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović u tom je kontekstu naglasio kako je ovaj dom uvijek podržavao razvojne projekte, uz poštivanje  procedura u zakonodavnom procesu. „Na sve odluke koje se tiču razvojnih projekata Dom naroda je davao suglasnost  i to će činiti i ubuduće, pogotovo imajući u vidu brojne koristi koje od projekata imaju naši građani“, istaknuo je ovom prilikom predsjedatelj Martinović.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i voditelj ureda Svjetske banke za BiH i Crnu Goru složili su se kako je potrebno jačati  postojeći suradnju Svjetske banka i sa predstavnicima zakonodavnih tijela vlasti s  ciljem ubrzanja realiziranja važnih projekata. U tom je kontekstu dogovoreno predstavljanje projekata i planiranih aktivnosti Svjetske banke u BiH kako bi izaslanici u Domu naroda Parlamenta F BiH bili bolje upoznati s dinamikom i važnosti projekata te ih u skladu s njihovom važnošću za stanovnike Federacije BiH i BiH mogli  podržati, priopćeno je iz Doma naroda.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17