• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

sveuciliste sastanak

U prostorijama Građevinskog fakulteta danas je o temi: “Financijsko integriranje Sveučilišta u Mostaru” održan radni sastanak.
Na sastanku su, uz rektora i dekane Fakulteta, bili nazočni i prof. dr. sc. Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH, predstavnici osnivača, Upravnog odbora i Senata Sveučilišta .

U ime dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, na sastanku su bili nazočni: Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ, Dinka Lasić, pomoćnica ministra za visoko obrazovanje u HNŽ i Martina Ćosić, savjetnica predsjednika Vlade HNŽ.

Želimo financijsko integriranje Sveučilišta u sklopu kojega će isti rad na svim fakultetima biti jednako vrednovan, istaknuo je prof. dr. sc. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru.

Dodao je i to kako je u ovom modelu financijskog integriranja iznimno bitna uloga osnivača, te ih je, zahvaljujući im na dosadašnjem razumijevanju potreba Sveučilišta, a napose Vladi HNŽ, pozvao da još snažnije podupiru njegov rad, imajući na umu njegovu ulogu i značaj u društvu.

Prof. dr. sc. Zdenko Klepić, prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom detaljnije je predstavio model financijskog integriranja Sveučilišta, koji je nakon rasprave pojedinačnim izjašnjavanjem podržan od strane svih dekana fakulteta – članova Senata.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17