ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

poplava bucici

Vlada ŽSB prihvatila je inicijativu Ministarstva gospodarstva za osnivanje Vijeća za gospodarstvo.

Ministar Nisvet Hrnjić kazao je da će Vladi u idućih mjesec-dva predložiti sastav članova tog vijeća koji bi, kako je rekao, bili “iskusni eksperti koji bi ‘pro bono’ obavljali ovu dužnost”.

Smatram da bi formiranje ovog vijeća moglo polučiti konkretnim i nužnim smjernicama za dobrobit privrede, kazao je Hrnjić na sjednici Vlade.

Ministarstvo gospodarstva danas je također predložilo, a Vlada SBK-a donijela odluku o izdvajanju 109.804 maraka za javnu nabavku za izradu Strategije prometa. Kantonalna je vlada odobrila jednokratnu pomoć od 70.000 maraka općini Travnik za sanaciju štete nastale u poplavama u veljači 2019. godine, a za istu namjenu odobreno je 60.000 maraka općini Novi Travnik.

Na sjednici je, također, izdvojena novac za sufinanciranje regulacije potoka, izgradnje zidova i sanacije klizišta u nekoliko općina. Na osnovu Programa utroška sredstava za poticaj povratku prognanih, obnovi i razvitku za 2019. godinu, na sjednici je, među ostalim, dana suglasnost za raspodjelu i izdvajanje interventnih sredstava, u iznosu od 39.180 maraka.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17