maldez sjednica hdz

Na Sjednici Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH, koje su održane su u Tomislavgradu, razgovaralo se o pripremama za 11. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je razmotrilo dosadašnje organizacijske aktivnosti za 11. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH, te usvojilo potrebne dokumente za sjednicu Središnjeg odbora Mladeži HDZ BiH. Nakon toga, na sjednici Središnjega odbora Mladeži HDZ-a BiH, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić prezentirao je aktivnosti koje su uradili povodom pripreme za organizaciju 11. Izborne konvencije. Središnji odbor Mladeži HDZ-a BiH donio je jednoglasnu odluku o raspisivanju 11. Izborne konvencije Mladeži HDZ BiH koja će se održati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, u subotu 23.ožujka s početkom u 11 sati. Na konvenciji će se birati novo vodstvo Mladeži HDZ-a BiH, a konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem, kao i gosti iz Mladeži EPP-a, Mladeži HDZ-a RH te ostalih organizacija mladih iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

Na konvenciji će sudjelovati 450 izaslanika iz cijele Bosne i Hercegovine, te mnogobrojni gosti koji će uveličati ovaj veliki događaj.

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17