× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • „Samo tišina“

Suzana Lovrić autorica sa promotorima Edin Pobrić i Milo Jukić

Pjesme nastale u posljednjih nekoliko godina mjesto su našle u Zbirci poezije pod naslovom „Samo tišina“

         Nakon što je  ugledala svjetlo dana još jedna četvrta po redu zbirka poezije  autorice dr. Suzane Lovrić,  ovog puta pod naslovom „Samo tišina“, u Fojnici je u sklopu Književno – kulturne manifestacije XXXVII Susreti „Zija Dizdarević“  Fojnica,  u prostorijama Institutu „Yunus Emre“ u Fojnici upriličena  promocija najnovijeg književnog ostvarenja svestrane Fojničanke.  U zbirci poezije naziva „Samo tišina“ smjestile su se pjesme koje su nastajale posljednjih nekoliko godina, neke od njih inspirirane su putovanjima, a  druge unutarnjih borbama i preispitivanjima s kojima se svi svakodnevno borimo. No, pjesnici ih recimo pretoče u pjesmu ili knjigu te nam tako iz svojih iskustava daruju vrijedna ostvarenja .“Pjesme koje se nalaze u mojoj novoj zbirci poezije nastale su u posljednjih nekoliko godina. Vezane su za moja daleka putovanja ali nisu to putovanja kroz vanjski prostor nego i kroz moj neki unutarnji svijet. Čovjek se stalno  preispituje i traži, tako te je knjiga rezultat svih tih i putovanja i preispitivanja“, kazala je između ostalog autorica knjige.

008.jpg

Zbirku poezije Suzane Lovrić „Samo tišina“ predstavili su  bili Dino Pobrić, profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu i Milo Jukić, publicist i novinar. Recenziju zbirke potpisuju  Dino Pobrić i Ferida Duraković, a događaj je pobudio zanimanje velikog broja Fojničana, ljubitelja kulture i pisane riječi.

 

016.jpg

 

Ap/artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.