ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
"Napretkove"podružnice

landeka ljiljana napredak

Protekloga vikenda, Hrvatsko kulturno društvo Napredak, glavna podružnica Mostar i HKD Napredak podružnica Fojnica potpisali su u Fojnici Sporazum o suradnji.

U ime HKD Napredak Glavna podružnica Mostar sporazum je potpisao Miroslav Landeka, dopredsjednik, a u ime HKD-a Napredak Fojnica, predsjednica Ljiljana Jurak.

Kako su istaknuli Jurak i Landeka, svrha ovog Sporazuma je razvoj kapaciteta dviju podružnica te razvoj i unaprjeđenje procesa kulturnog stvaralaštva, kulturnih djelatnost kroz zajedničke aktivnosti. Od razmjene informacija kroz zajedničke radionice, publikacije i programe, zajedničke promocije, organizaciju i realizaciju edukativnih i kulturnih programa kao i pripremu zajedničkih prijedloga projekata za domaće i međunarodne institucije.

Napredak u Mostaru i Napredak u Fojnici već su zajednički u Fojnici organizirali Izložbu stećaka – Svjetska baština UNESCO-a, a druga zajednička aktivnost je promocija knjige aforizama „ Kula od karata zlata“ autora Ivana Vrljića, koja je tiskana ove godine u nakladi HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17