ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
NOVA KVALITETA

UNA

U okviru međunarodnog turističkog poslovnog sajma i konferencije WESTM 2020, i Beogradskog turističkog i MICE foruma (15.11.-18.11.2020.) koji ove godine prvi put online, proglašeni su i dobitnici "Prizmi" u akciji “Za novu kvalitetu u turizmu” Jugoistočne Europe, koju redakcija Turističke prizme vodi još od 1997. godine.

Bosna i Hercegovina je ove godine osvojila dvije nagrade - Nacionalni park Una, Bihać  u kategoriji eko i etno turizam i  Hotel Courtyard by Merriott, Banja Luka u kategoriji business hoteli.

Kako ističu u redakciji Turističke prizme, od samog početka, ideja vodilja im je bila podizanje razine turističkih usluga i stimulacija inovativnih poduhvata u oblasti turističke industrije. Trudili su se da zajedno sa kolegama iz drugih redakcija (članovima žirija) koji prate turizam u zemljama u kojima se vodi akcija, nagrade one koji to zaista zaslužuju. 

Nagrade u vidu statue i povelje proglašene su na online međunarodnom specijaliziranom sajmu turizma, WESTM 15.11.2020.godine, a na ovoj manifestaciji je promoviran i dvadesetšesti godišnjak “Turistička prizma 2021” na srpskom i engleskom jeziku, koji je prvi put izašao u elektronskoj formi. 

Žiri je ove godine odlučio da u akciji  “Za novu kvalitetu u turizmu” dodijeli svega devet priznanja što najbolje govori o veoma oštroj selekciji i namjeri da akciju zadrže kao i do sada na visokoj razini, priopćili su organizatori. 

Bljesak.info

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17