ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Kultura nikad nije bila dosupnija

HD naslovni svi on line uživo i datumi

Kazalište Planet Art pokrenulo je inovatovan kazališni projekt – Online kazalište uživo.

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Online kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to. Na ovaj način predstave mogu gledati svi koje zanimaju kazališne predstave na hrvatskom jeziku, bez obzira gdje se nalaze u Hrvatskoj ili u svijetu.

Predstave se prenose s četiri kamere, prilagođene su tv i online mediju čime postaju, kako ih gledatelji opisuju,  'kombinacijom kazališta i fima.

Predstave se izvode svake nedjelje u 20 sati, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming mogu se naći na web adresi https://live.planet-art.hr/ .

Registracija je jednostavna, a po kupnji ulaznice gledatelji dobivaju e-mail s linkom za predstavu.

Online kazalištu uživo svake nedjelje naizmjenično možete pogledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstavama u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA 15. 11. i 6.12., TKO JE OVDJE LUD? 22.11. i 13.12. i RITINA ŠKOLA 29.11. i 20.12..

Što gledatelje očekuje?

S predstavom Velika zvjerka, jednom od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina, 25.10. započelo je Online kazalište uživo, a sljedeće izvedbe su 15.11. i 6.12.

Ova komedija, koju publika dolazi gledati i po nekoliko puta, govori o lovu na posao života trojice poslovnjaka koji se nadaju da će te večeri riješiti sve svoje životne probleme i spasiti svoju tvrtku od stečaja. Kako idu zajedno biznis i iskrenost pogledajte u urnebesnoj komediji redateljice Slavice Knežević u kojoj glavne uloge igraju Slavko JuragaMarko Torjanac i Luka Dragić.

Predstava Tko je ovdje lud?, u Online kazalištu prvi put se izvela 1.11., a sljedeće izvedbe su 22. 11. i 13. 12. Ova komedija s podnaslovom 'kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće' nudi nam sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike 'Eden', disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu ‘normalnoga’ u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom.

On line izvedbom obilježena je 100. izvedba ove komedije kojoj je redatelj Marko Torjanac, a u kojoj uz njega igra Natalija Đorđević.

Predstava Ritina škola jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a na rasporedu je 29.11. i 20.12. U produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku i sada se nakon nekoliko godina pauze na zahtjeve gledatelja vraća na scenu.

Predstava je to o britkoj frizerki koja upisuje tečaj književnosti na kojemu upoznaje profesora s kojim se upušta u neobičnu književno životnu pustolovinu koja ih oboje mijenja.

Prvom online izvedbom 8. 11. obilježena je 150. izvedba 'Ritine škole', a u ulogu šarmantne Rite od Nataše Janjić Medančić preuzela je Vanda Winter za koju svi imaju samo riječi hvale. Predstavu je režirao Marko Torjanac koji i igra šarmantnog i rezigniranog profesora Pravdana kojemu frizerka Rita mijenja život. 

Klikom na Novo kazalište uživajte u predstavama iz udobnosti svoga doma.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17