ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

droganovitr

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 11 kaznenih djela.

Kontiniuranim planskim aktivnostima policijski službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije su u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom tijekom proteklog vikenda uspješno realizirali više akcija u borbi protiv zloupotrebe opojnih droga.

Naime, dana 08.10.2021.godine  oko 19,15 sati u ulici Bosanska, općina Fojnica policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osoba O.A. rođen 1995.godine i A.K. rođen 1996.godine, obojica iz Fojnice. Tom prilikom, kod istih su pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.  

Istog dana, oko 22,30 sati u ulici 1. Mart, općina Busovača, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u saradnji sa timom za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe N.M. rođen 1995.godine iz Busovače. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Također, uspješna akcija je realizovana i u mjestu Potkraj, općina Kiseljak, gdje su policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak dana 09.10.2021.godine izvršili kontrolu putničkog motornog vozila VW Golf IV, u kojem je na mjestu vozača zatečan M.K. rođen 1991.godine iz Kiseljaka. Prilikom kontrole kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz MUP-a ŽSB.

Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17