ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP SBŽ

bugdroga.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 3 kaznena djela.

Kontiniuranim planskim aktivnostima policijski službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije su u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom tijekom proteklog dana uspješno realizirali tri akcije u borbi protiv zloupotrebe opojnih droga.

Naime, dana 05.10.2021.godine u vremenu od 10,45 do 12,20 sati u ulici Bašbunar, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršili su pretres porodične kuće i okućnice koju koristi R.H. rođen 1987. godine. Prilikom pretresa, u blizini kuće pronađena je veća količina prosušene zeljaste materije koja je bila zakopana u zemlji, za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. Također, pronađeni su i drugi predmeti i materije koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Istog dana, oko 14,30 sati u mjestu Zanasovići, općina Bugojno, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Bugojno, izvršili su kontrolu i pregled osobe M.S. rođen 1972. godine iz Novog Travnika. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Također, uspješna akcija je realizirana i u mjestu Mile, općina Jajce, gdje su policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Jajce, izvršili kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Peugeot. U vozilu je zatečen H.M. rođen 1994. godine iz Jajca, koji je tom prilikom dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirana su 2 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirane su 4 prometne nesreće u kojima je 1 osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 302 prekršajna naloga, od kojih je 190 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a SBŽ.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17