× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • REALIZACIJA U NJEMAČKOJ

scu_bavaria.jpg

U organizaciji nLogic Advisory iz Sarajeva i TUM Tech iz Münchena, a uz financijsku podršku Državnog ministarstva Bavarske za gospodarstvo, regionalni razvoj i energiju, izaslanstvo iz BiH, koje broji 15 članova, boravi ovih dana u Münchenu u sklopu studijskog programa pod nazivom “Modernizacija turističkog sektora”. Među njima je i predstavnik Središta za cjeloživotno učenje čije je sjedište u Travniku Anto Bilić.

Program je počeo je uvodnim predavanjem u Bayern Tourismus Marketing GmbH, a nastavio posjetom referentnim tvrtkama Rational AG i Viessmann Kühlsysteme GmbH.

scubavaria.jpg

Dio programa bio je i posjet kompaniji Hotelkompetenzzentrum GmbH gdje je organiziran Kućni sajam s odabranim bavarskim tvrtkama iz oblasti turizma, hotelijerstva, gastronomije, digitalizacije i marketingu uz mogućnost održavanja B2B sastanaka.

scu_bavaria_1.jpg

Za kraj programa planirana je posjeta nacionalnom parku Nationalparkverwaltung Bayerischer Wald.Izvrsnu organizaciju posjeta u Bayernu prati lijepo vrijeme i dobro raspoloženje sudionika u programu, objavili su na facebook stranici Središta za cjeložvotno učenje u Travniku.

scu_bavaria_3.jpg

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.