× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • PREUZEO NOVAC

1692623_loto-foto-zorana-jevtic_ls.jpg

Dobitnik Loto plus premije u iznosu od 6.288.123 KM, osvojene u 74. kolu Lota javio se u zakonski predviđenom roku u Upravu Lutrije Republike Srpske i nakon redovne procedure, danas mu je isplaćen osvojeni novčani dobitak.

Milionski iznos sretnom dobitniku, koji je želio ostati anoniman, donijeli si brojevi 7, 10, 16, 18, 19, 24 i 25, a sretno prodajno mjesto nalazi se u jednom tržnom centru u Banjoj Luci, priopćeno je iz Lutrije Republike Srpske.

Iz Lutrije navode da se, na osnovu Zakona o igrama na sreću, za dobitke iznad 100.000 KM, plaća porezna stopa od 30 posto, pa je dobitniku isplaćen novčani iznos od 4.401.686 KM.

Porez na dobitak u iznosu od 1.886.437 KM uplaćen u korist proračuna Grada Banja Luka, odnosno proračun jedinice lokalne samouprave u kojoj se nalazi dobitnik, kako je definirano Zakonom o igrama na sreću.

“Čestitatmo sretnom dobitku, a svim ostalim igračima želimo mnogo sreće i dobitaka u sljedećem razdoblju”, naveli su iz Lutrije.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.