× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Zanimljivi savjeti

biljke-702x336.jpg

Proljeće je pravo vrijeme kada biljkama trebamo dodati prihranu, kako bi što bolje “radile”. Naravno, uvijek možet kupiti razne preparate u cvjećarama, ali možete i podstaći rast biljaka jednom namirnicom.

Sve što vam je potrebno da bi biljke bile zdrave i brže rasle je kvasac.

Kvasac pomaže biljkama tako što djeluje na mikroorganizme u zemljištu i potječe njihov rad, na taj način štiteći i korijen. Također, sadrži i vitamin B koji čini listove bujnijim i zelenijim, a sprječava i da se krajevi suše.

Možete ga koristiti za prihranu sobnih, ali i biljaka u dvorištu, a evo kako da napravite ovo moćno sredstvo.

U litar vode sobne temperature dodajte jednu žlicu kvasca i jednu žličicu šećera. Dobro izmiješajte, a zatim ovom mješavinom zalijte cvijeće.

Ovaj proces ponavljajte svaka dva do tri tjedna i vidjet ćete koliko brzo vaše biljke napreduju i rastu.

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Zanimljivi savjeti

biljke-702x336.jpg

Proljeće je pravo vrijeme kada biljkama trebamo dodati prihranu, kako bi što bolje “radile”. Naravno, uvijek možet kupiti razne preparate u cvjećarama, ali možete i podstaći rast biljaka jednom namirnicom.

Sve što vam je potrebno da bi biljke bile zdrave i brže rasle je kvasac.

Kvasac pomaže biljkama tako što djeluje na mikroorganizme u zemljištu i potječe njihov rad, na taj način štiteći i korijen. Također, sadrži i vitamin B koji čini listove bujnijim i zelenijim, a sprječava i da se krajevi suše.

Možete ga koristiti za prihranu sobnih, ali i biljaka u dvorištu, a evo kako da napravite ovo moćno sredstvo.

U litar vode sobne temperature dodajte jednu žlicu kvasca i jednu žličicu šećera. Dobro izmiješajte, a zatim ovom mješavinom zalijte cvijeće.

Ovaj proces ponavljajte svaka dva do tri tjedna i vidjet ćete koliko brzo vaše biljke napreduju i rastu.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više