ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
ASuBiH i Vijeće učenika

tocak.jpg

Međunarodni dan srednjoškolaca se obilježava u znak sjećanja na studentske i srednjoškolske prosvjede koji su održani u Pragu 17.11.1939. godine, gdje su studenti prosvjedovali protiv nacističke okupacije, te su streljani bez prethodnog suđenja.
 
Ove godine Međunarodni dan srednjoškolca su obilježili srednjoškolci Lokalnog tima Kiseljak ASuBiH-a zajedno s Vijećem učenika Srednje strukovne škole "Fojnica" u Kiseljaku. Naši srednjoškolci ove godine 17.11. uglavnom su se fokusirali na skretanje pozornosti lokalnih zajednica na probleme sa kojim se srednjoškolci svakodnevno susreću.
 
Samo neki od tih problema su: segregacija u obrazovanju, zanemarivanje neformalnog obrazovanja, loš školski prijevoz, nesudjelovanje u procesima donošenja odluka, nedostatak strategije za mlade, manjak sadržaja za mlade i zastarjeli planovi i programi obrazovnog sustava.
 
Osmišljen je takozvani "Točak problema", te on ima za cilj da predstavi široj javnosti sve probleme srednjoškolaca na zanimljiv način jer ovim šaljemo poruku da se točak stalno okreće i novi problemi stalno dolaze, ono što je važno jeste da se fokus stavi na rješavanje tih problema,poručili su.
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17