ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
110 cm snijega

jahorina08.jpg

 

Uz novi snijeg koji je padao prethodnih dana, vladaju idealni uvjeti za skijanje, a i sustav osnježavanja proizvodi umjetni snijeg kad god to uvjeti dozvoljavaju. Samim tim, ski staze na Jahorini su u odličnom stanju. Trenutna visina snijega je 110 cm. U planu je da, tijekom vikenda, sve instalacije vertikalnog transporta budu u pogonu, kao i noćno skijanje u terminu od 18 do 21 sat. 

Olimpijski centar Jahorina najavio je za sljedeći vikend, za sve skijaše, popust od 40 posto, koji važi za 4-dnevnu D+N, 3-dnevnu D+N, 2-dnevnu D+N, dnevnu D+N, ski karte koje se kupe i iskoriste u promo perodu od 25. do 28. ožujka. 

- Olimpijski centar Jahorina apelira na sve skijaše i posjetitelje da se, tijekom boravka na planini, pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, budu odgovorni prema sebi i drugima ali i da uživaju u snježnim radostima i jačaju imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini - navodi se. 

Kako se navodi u priopćenju za javnost, od ponedjeljka, 22. ožujka do četvrtka, 25. ožujka  skijalište Jahorina radit će u smanjenom kapacitetu i noćno skijanje neće biti organizirano.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17