× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Koristan savjet

sirr.jpg

 

Nakon otvaranja sira, vrlo ga je važno ponovo dobro zapakirati kako se ne bi osušio. Velik broj ljudi koristi aluminijsku foliju, no jedna žena je na Tik Toku otkrila jedan zanimljiv trik, prenosi Mirror.

Shannon je u videu objasnila što ona radi sa sirom nakon otvaranja. Naime, njena tajna je u tome što ga ponovo zapakira u originalno pakiranje, ali na drugačiji način. Ona sir odreže nožem dok je još u pakiranju, tako da joj ostanu dva četvrtasta dijela pakiranja. Zatim, kada završi konzumiranje, zamota ga u ta dva dijela tako da jedan dio pakiranja prekrije drugim. 

Video je naišao na veliki broj pozitivnih reakcija i komentara, pogotovo "siroljubaca". Većina ljudi se čudila kako se prije nisu sjetili ovog zanimljivog trika. 

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Koristan savjet

sirr.jpg

 

Nakon otvaranja sira, vrlo ga je važno ponovo dobro zapakirati kako se ne bi osušio. Velik broj ljudi koristi aluminijsku foliju, no jedna žena je na Tik Toku otkrila jedan zanimljiv trik, prenosi Mirror.

Shannon je u videu objasnila što ona radi sa sirom nakon otvaranja. Naime, njena tajna je u tome što ga ponovo zapakira u originalno pakiranje, ali na drugačiji način. Ona sir odreže nožem dok je još u pakiranju, tako da joj ostanu dva četvrtasta dijela pakiranja. Zatim, kada završi konzumiranje, zamota ga u ta dva dijela tako da jedan dio pakiranja prekrije drugim. 

Video je naišao na veliki broj pozitivnih reakcija i komentara, pogotovo "siroljubaca". Većina ljudi se čudila kako se prije nisu sjetili ovog zanimljivog trika. 

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više