KORONA-RESTRIKCIJE

karta zabrana bih rh

Većina državljana iz Bosne i Hercegovine jako je razočarana činjenicom da će svi koji uđu u Republiku Hrvatsku iz BiH morati u 14-dnevnu izolaciju.

Očito je da državljani BiH još neko vrijeme neće moći na more u Hrvatsku, a mnogi se zbog toga žale na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da se pronašlo "rješenje".

Na Facebooku se od sinoć masovno dijeli objava stranice Selo Podhum na kojoj je ekipa iscrtala "Put do mora". Po ovoj duhovitoj karti, turisti bi iz BiH mogli ući u Srbiju, zatim u Mađarsku, a onda iz Mađarske u Hrvatsku i tako se domognuti hrvatske obale.

Podsjetimo, u ponoć je stupila na snagu obveza samoizolacije za osobe koje u Hrvatsku uđu iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije.

"Utvrđuje se poseban režim ulaska u Hrvatsku osoba koje dolaze iz BiH, Kosova, Srbije i Sjeverne Makedonije. Te osobe će biti dužne boraviti u samoizolaciji 14 dana od ulaska u Hrvatsku. Obveza izolacije ne primjenjuje se na putnike koji samo tranzitiraju kroz te zemlje", kazao je voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović. 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17