× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Bez brašna

kruh-od-sjemenki.jpg

Želite li uživati u ukusnom sendviču bez grižnje savjesti ili samo namazati šnitu kruha omiljenim namazom, to sada možete...bez ikakve grižnje savjesti.

Brašno u ovom receptu zaboravite, a neće vam trebati ni puno vremena i pripreme. Dovoljno je da se zaželite omiljene namirnice i krenete u spravljanje zdravog kruha za koji će vam trebati tek 6 sastojaka.

SASTOJCI

500 g svježeg sira (s manje masnoća)

250 g zobenih pahuljica

4 jaja

1 žličica sode bikarbone

2 žlice maslinovog ulja

Malo himalajske soli

PRIPREMA

Pećnicu prvo stavite grijati na 170 stupnjeva. U posudu stavite sir, jaja i sol te dobro izmješajte. Nakon toga dodajte zobene pahuljice i sodu bikarbonu i na kraju maslinovo ulje. Smjesu miješajte dok ne postane glatka, a pleh obložite papirom za pečenje pa ulijte dobivenu smjesu. Stavite peći kruh 30 – 40 minuta, ovisno o vašoj pećnici.

Zlatna boja ovog kruha znak je da je gotov. Prije pečenja slobodno kruh obogatite vašim omiljenim sjemenkama.

 

Nikolina J/Artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Bez brašna

kruh-od-sjemenki.jpg

Želite li uživati u ukusnom sendviču bez grižnje savjesti ili samo namazati šnitu kruha omiljenim namazom, to sada možete...bez ikakve grižnje savjesti.

Brašno u ovom receptu zaboravite, a neće vam trebati ni puno vremena i pripreme. Dovoljno je da se zaželite omiljene namirnice i krenete u spravljanje zdravog kruha za koji će vam trebati tek 6 sastojaka.

SASTOJCI

500 g svježeg sira (s manje masnoća)

250 g zobenih pahuljica

4 jaja

1 žličica sode bikarbone

2 žlice maslinovog ulja

Malo himalajske soli

PRIPREMA

Pećnicu prvo stavite grijati na 170 stupnjeva. U posudu stavite sir, jaja i sol te dobro izmješajte. Nakon toga dodajte zobene pahuljice i sodu bikarbonu i na kraju maslinovo ulje. Smjesu miješajte dok ne postane glatka, a pleh obložite papirom za pečenje pa ulijte dobivenu smjesu. Stavite peći kruh 30 – 40 minuta, ovisno o vašoj pećnici.

Zlatna boja ovog kruha znak je da je gotov. Prije pečenja slobodno kruh obogatite vašim omiljenim sjemenkama.

 

Nikolina J/Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više