× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open

kesten pire

Najdraži plodovi jeseni svakako su kesteni. Obožavamo ih jesti same, nekada ih ubacimo u rižoto, a kolači s okusom kestena visoko su na ljestvici favorita. Domaće su verzije kesten pirea daleko najbolje, a osnovni je recept neočekivano jednostavan. Dodaj malo šlaga i uživaj u neodoljivoj slastici!

Potrebno vam je:

  • 350 g oguljenih kestena
  • 1 i pol šalica vode
  • 100 g šećera vanilija ekstrakt ili sjemenke vanilije

Priprema:

Ispeci kestene u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Prethodno im zareži znak "X" na kori. Oguli i stavi u tavu s vodom, šećerom i vanilijom. Kuhaj miješajući oko 25 minuta. Izmiksaj sve u blenderu i spremi u staklenku.

 

Nikolina J/artinfo.ba

BIHAMK
Stanje na cestama (03.06.)
Prije 37 minute
3.lipnja
Sv. Carlo Lwanga
Prije 1 sat
Vremenska prognoza
Oblačno s kišom i pljuskovima
Prije 1 sat
Sarajevo i SBK
Najavljene radarske kontrole za 3.6.2023.
Prije 2 sata
Juicy Kiseljak open
Kiša danas neumoljiva, završena tek tri meča
Prije 16 sati
Dva radna mjesta
DRR Auto : Oglas za posao
Prije 19 sati

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.