× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • Sveučilište u Mostaru

sum-eng.png

 Sveučilište u Mostaru (SUM) i Fondacija don Carlo Gnocchi organiziraju prvu stručnu radionicu i konferenciju o radu s djecom s teškoćama u razvoju ''The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation'', koja će se održati od 29. do 31. ožujka  na Filozofskom fakultetu SUM-a.

Prva dva dana namijenjena su studentima logopedije, psihologije i socijalnog rada s Filozofskog fakulteta, studentima edukacijske rehabilitacije i pedagogije s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, studentima Fakulteta zdravstvenih studija smjer fizioterapeuti te studentima Medicinskog fakulteta, priopćili su organizatori.

Radionica će biti na engleskom jeziku, a pohađanjem ove dvodnevne radionice studenti će preko programa o cjeloživotnom učenju dobiti certifikat u vrijednosti 1 ECTS boda.

Konferencija ''The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation'' je namijenjena stručnjacima koji rade s djecom s teškoćama u razvoju te sudjelovanjem na ovoj konferenciji imat će priliku razmijeniti iskustva sa stručnjacima koji rade za Fondaciju don Carlo Gnocchi.

S mostarskog sveučilišta pozvali su stručnjake koji rade s djecom s teškoćama u razvoju da se prijave i sudjeluju u prvoj stručnoj konferenciji u organizaciji Sveučilišta u Mostaru i Fondacije don Carlo Gnocchi“.

Prijavu za sudjelovanje moguće je ispuniti na linku.

Svi polaznici konferencije primit će certifikat o sudjelovanju koju potpisuju organizatori.

artinfo.ba

BIHAMK
Stanje na cestama (03.06.)
Prije 3 minute
3.lipnja
Sv. Carlo Lwanga
Prije 26 minute
Vremenska prognoza
Oblačno s kišom i pljuskovima
Prije 28 minute
Sarajevo i SBK
Najavljene radarske kontrole za 3.6.2023.
Prije 1 sat
Juicy Kiseljak open
Kiša danas neumoljiva, završena tek tri meča
Prije 15 sati
Dva radna mjesta
DRR Auto : Oglas za posao
Prije 19 sati

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.