× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • Crveni križ Kiseljak

ck kiseljak voda donacija

Solidarnost je neizostavan dio svake društveno odgovorne tvrtke a posebno u izvanrednim vremenima poput prirodne nepogode koja je ovih dana pogodila Bosnu i Hercegovina.

Tvrtka Sarajevski kiseljak kao dio Fortenova grupe nastoji biti dijelom života svojih djelatnika ali i kupaca širom BiH, te su, i ovom prilikom, odlučili djelovati na njima najbrži način.

Naime, uslijed velikih padalina protekla dva dana, došlo je do zamućenja vode na određenim dijelovima prostora pogođenih nevremenom, posebno u Sarajevu i okolnim općinama.

voda-sarajevski-ck-ks.jpg

 

Tako su iz tvrtke jutros dostavili preko tisuću litara  prirodne negazirane mineralne vode Sara i Jana u ured Crvenog križa Kiseljak.

Tajnik CK Kiseljak, Zerina Smajlović je kazala kako zasad nemaju konkretnih informacija da je došlo do problema s vodom u Kiseljaku, ali da se svi žitelji ove općine kojima voda eventualno treba mogu javiti i istu preuzeti.

Međutim, dodala je kako su već kontaktirani iz drugih jedinica ove organizacije, odnosno susjednih sarajevskih općina, te će dio donacije zasigurno presmjeriti potrebitima. Osim toga, Crveni križ Kiseljak trenutno obilježava i Tjedan/Nedjelju Crvenog križa te prikuplja donacije za potrebite tako da će ova donacija biti iskorištena dijelom i u ove svrhe.

Iz tvrtke pak napominjuu da će u slučaju potrebe biti dostavljena i dodatna količina vode.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.