× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Pečenjara Hacienda de la vida

pecenjara hacienda

 

Kako bi promovirali janjeće pečenje ove pasmine ali i iz osobnih razloga – jer želi znati šta jede, investitor se odlučio pokrenuti ugostiteljski objekt u Kiseljaku. Tako je nastala pečenjara Hacienda de la vida

EKO standard

Poduzeće Hacienda de la vida d.o.o je prije nekoliko godina na području općine Kiseljak osnovalo farmu za uzgoj romanovske ovce, a od kolovoza 2020. godine u funkciji je kompleks farme koji se nalazi u Podastinju. Stajski objekt koji pokriva preko 1800 m2 je opremljen prema najvišim standardima u ovčarstvu uz obavezno poštivanje EKO standarda u uzgoju životinja. Na farmi se pomno vodi računa o svim procesima rada od ishrane do planiranja parenja, kako bi se održale čiste krvne linije i kvalitetan genofond, što opet u konačnici rezultira vrhunskim proizvodom za krajnjeg konzumenta.

 

Hacienda de la Vida doo

Kraljice Mira 16, Kiseljak

www.farma.ba / +387 61 563 763

 

Najveća pažnja je posvećena procesu ishrane životinja, prvenstveno se biraju žitarice iz eko uzgoja, dok se sijeno i slama otkupljuje od lokalnih poljoprivrednih proizvođača. Način ishrane rasplodnih grla i janjadi u konačnici rezultira vrhunskom kvalitetom mesa.  

Ako se pitate zašto se neko odluči baviti ovčarstvom u ovom obimu, odgovor je vrlo jednostavan ali i inspirativan. Naime, investitor je porijeklom iz Kiseljaka i od malenih nogu gaji ljubav prema životinjama, a ovaj poslovni poduhvat smatra ulaganjem u budućnost i u njemu vidi potencijal za razvoj ovčarstva širom regije i samim time poboljšanje uvjeta za obitelji koje se odluče baviti ovom granom stočarstva.

DJI_0549.JPG

 

Pečenjara

Romanovska ovca je policiklična ovca, što znači da se proces parenja može planirati i prilagoditi, a na taj način se osigurava uvijek svježe mlado janjeće meso tijekom godine, zbog toga se i može promovirati ideja „mlado janjeće pečenje 365 dana u godini“.

Kako bi promovirali janjeće pečenje ove pasmine ali i iz osobnih razloga – jer želi znati šta jede, investitor se odlučio pokrenuti ugostiteljski objekt u Kiseljaku. Tako je nastala pečenjara Hacienda de la vida.

Objekt se nalazi na tzv. visočkoj cesti udaljen od središta grada svega nekoliko minuta ugodne šetnje. Enterijer odiše ugodnom i toplom atmosferom i vidno je da se posvetila pažnja na svaki detalj. Osim janjetine, u ponudi je i pečena piletina. Pečenjara Hacienda de la vida je idealna prilika za obiteljski ručak ili poslovni sastanak tijekom radnog tjedna. U ponudi je i mogućnost naručivanja unaprijed većih količina pečene janjetine za svaku prigodu kao i isporuka na adresu. U slučaju da želite ipak sami uživati u čarima pečenja na ražnju, možete iskoristiti priliku i naručiti svježe meso koje ćete sami u prirodi i uz druženje ispeći. 

IMG-0a8dcf3d8fd5ee0162431e6e88eedf1d-V.jpg

IMG-3357f388cbcc10db24b02c2956f62689-V.jpg

IMG-9690d0d08f5d06f5ef18e4ecede6ab91-V.jpg

IMG-97446027521c9c02ae8e7da6efe192e2-V.jpg

IMG-b7152da93f5c880efb8dcdae6a8f2cd2-V.jpg

 

  Artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Pečenjara Hacienda de la vida

pecenjara hacienda

 

Kako bi promovirali janjeće pečenje ove pasmine ali i iz osobnih razloga – jer želi znati šta jede, investitor se odlučio pokrenuti ugostiteljski objekt u Kiseljaku. Tako je nastala pečenjara Hacienda de la vida

EKO standard

Poduzeće Hacienda de la vida d.o.o je prije nekoliko godina na području općine Kiseljak osnovalo farmu za uzgoj romanovske ovce, a od kolovoza 2020. godine u funkciji je kompleks farme koji se nalazi u Podastinju. Stajski objekt koji pokriva preko 1800 m2 je opremljen prema najvišim standardima u ovčarstvu uz obavezno poštivanje EKO standarda u uzgoju životinja. Na farmi se pomno vodi računa o svim procesima rada od ishrane do planiranja parenja, kako bi se održale čiste krvne linije i kvalitetan genofond, što opet u konačnici rezultira vrhunskim proizvodom za krajnjeg konzumenta.

 

Hacienda de la Vida doo

Kraljice Mira 16, Kiseljak

www.farma.ba / +387 61 563 763

 

Najveća pažnja je posvećena procesu ishrane životinja, prvenstveno se biraju žitarice iz eko uzgoja, dok se sijeno i slama otkupljuje od lokalnih poljoprivrednih proizvođača. Način ishrane rasplodnih grla i janjadi u konačnici rezultira vrhunskom kvalitetom mesa.  

Ako se pitate zašto se neko odluči baviti ovčarstvom u ovom obimu, odgovor je vrlo jednostavan ali i inspirativan. Naime, investitor je porijeklom iz Kiseljaka i od malenih nogu gaji ljubav prema životinjama, a ovaj poslovni poduhvat smatra ulaganjem u budućnost i u njemu vidi potencijal za razvoj ovčarstva širom regije i samim time poboljšanje uvjeta za obitelji koje se odluče baviti ovom granom stočarstva.

DJI_0549.JPG

 

Pečenjara

Romanovska ovca je policiklična ovca, što znači da se proces parenja može planirati i prilagoditi, a na taj način se osigurava uvijek svježe mlado janjeće meso tijekom godine, zbog toga se i može promovirati ideja „mlado janjeće pečenje 365 dana u godini“.

Kako bi promovirali janjeće pečenje ove pasmine ali i iz osobnih razloga – jer želi znati šta jede, investitor se odlučio pokrenuti ugostiteljski objekt u Kiseljaku. Tako je nastala pečenjara Hacienda de la vida.

Objekt se nalazi na tzv. visočkoj cesti udaljen od središta grada svega nekoliko minuta ugodne šetnje. Enterijer odiše ugodnom i toplom atmosferom i vidno je da se posvetila pažnja na svaki detalj. Osim janjetine, u ponudi je i pečena piletina. Pečenjara Hacienda de la vida je idealna prilika za obiteljski ručak ili poslovni sastanak tijekom radnog tjedna. U ponudi je i mogućnost naručivanja unaprijed većih količina pečene janjetine za svaku prigodu kao i isporuka na adresu. U slučaju da želite ipak sami uživati u čarima pečenja na ražnju, možete iskoristiti priliku i naručiti svježe meso koje ćete sami u prirodi i uz druženje ispeći. 

IMG-0a8dcf3d8fd5ee0162431e6e88eedf1d-V.jpg

IMG-3357f388cbcc10db24b02c2956f62689-V.jpg

IMG-9690d0d08f5d06f5ef18e4ecede6ab91-V.jpg

IMG-97446027521c9c02ae8e7da6efe192e2-V.jpg

IMG-b7152da93f5c880efb8dcdae6a8f2cd2-V.jpg

 

  Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više