ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ministarstvo obrane

svisveti.jpg

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, predvođeno zamjenikom ministra obrane BiH Mijom Krešićem i zamjenikom načelnika Zajedničkog stožera OS BiH za operacije general-bojnikom Ivicom Jerkićem, danas je na groblju Sveti Josip u Sarajevu položilo vijence i upalilo svijeće poginulim i nestalim braniteljima Hrvatskoga vijeća obrane (HVO).

Polaganju vijenaca su nazočili i  zapovjednik Zapovjedništva za potporu OS BiH general-bojnik Marko Stojčić, zamjenik zapovjednika Operativnog zapovjedništva OS BiH za resurse brigadni general Tomo Kolenda, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Sabolić te ostali predstavnici MO i OS BiH, djelatnici svih razina vlasti BiH, Federacije BiH i županije, kao i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Glavni kapelan Oružanih snaga BiH don Željko Čuturić izmolio je opijelo za duše pokojnih branitelja. Nakon polaganja vijenaca i molitve za umrle, izaslanstva su se uputila u sjemenišnu crkvu sv. Ćirila i Metoda na misu zadušnicu.

U razdoblju od 27. oktobra do 2. novembra 2021. godine, pripadnici Oružanih snaga BiH će obilježiti blagdane Svih svetih i Dušnog dana i na drugim spomen obilježjima u gradovima i vojarnama diljem Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva odbrane BiH.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17