ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

bihamk.png

Zbog nestabilne vremenske situacije i povremenih padavina upozoravamo na pretežno mokar ili vlažan kolnik, kao i na povećanu opasnost od odrona. Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima, priopćeno je iz BIHAMK-a..

Na magistralnom putu Konjic-Jablanica, kroz tunel Crnaja tijekom dana prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila, a u noćnim satima (23:00 do 04:30 sati) promet se prekida.

Zbog izvođenja neophodnih radova, dvosmjerno prometovanje suprotnom trakom od zone radova, aktualno je na dionicama autoputa A-1 Kakanj-Visoko (na mostu u naselju Dobrinje) i Podlugovi-Sarajevo sjever.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se prekida od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Od ostalih puteva s aktuslnim radovima izdvajamo puteve: Donji Vakuf-Jajce (Skela), Nemila-Žepče (Donja Golubinja), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda), Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica) i Gračanica-Srnice Donje.

Оd danas će se, zbog sanacionih radova, prekiniti promet na dionici magistralnog puta Draksenić-Vrbaška. Za vrijeme radova putnička vozila koristit će lokalni put (Podgradci-Jablanica-Sjeverovci-Božići), dok će teretna vozila prometovati preko Banja Luke i Prijedora.

Na graničnim prijelazima trenutno nema dužih zadržavanja.

Podsjećamo, zakonska odredba o obaveznom posjedovanju zimske opreme na putevima u Bosni i Hercegovini stupa na snagu 01.11.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17