ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Županijski ministar

domicbura

Većina relacija za prijevoz učenika u Županiji Središnja Bosna (ŽSB) je dogovorena, kazao je u četvrtak nakon sjednice Vlade SBŽ-a Bojan Domić, županijski ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta.
 
- Veći dio relacija za prijevoz učenika je već dogovoren od strane ravnatelja škola i prijevoznika kao što su relacije u Travniku, Novom Travniku, Vitezu… Gdje god su prijevoznici bili razumni, a ravnatelji škola dovoljno vješti da taj razum pretvore u ugovore, danas nema problema - ustvrdio je Domić.

A problema još uvijek ima u Jajcu, gdje su lokalni mediji prenijeli stav roditelja djece koja pohađaju Osnovnu školu Braća Jezerčić Divičani – Jajce, koji u tekstu tvrde da od 1. listopada djecu neće slati u školu ukoliko prijevoz ne bude organiziran.

- U Jajcu ima svašta, upetljala se lokalna zajednica i lokalni interesi, što je najgore manipuliraju djecom. Nemoguće je da u svim drugim općinama cijena prijevoza bude dvije, tri ili četiri marke, a u Jajcu mora biti osam. To je ništa drugo nego manipuliranje. Ipak, i tu se može naći prostor za dogovor, ali za svaki dogovor trebaju dvije strane - rekao je Domić.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17