ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
BIH

FNA_143348.jpg

Jubilarni deseti ultramaraton jutros je u devet sati krenuo sa Ovčare prema Srebrenici. Maraton se trči u pet etapa, a sudjeluju maratonci Robert Kasumović, Dražen Ćućić, Elvir Rakipović i Duško Štrbac koji će trčati cijeli maraton do Srebrenice.

U prvoj etapi Ovčara - Vinkovci pridružit će se još pet ultramaratonaca iz Osijeka. Također, u posljednjoj etapi Zvornik - Potočari pridružit će se ove godine po prvi put trkač iz Beograda Boban Pantović, kao i Nermina Bakalović koja je došla iz USA i trčat će već treći put.

- Po deseti put pokušavamo da kao "obični mali ljudi" utičemo na budućnost ovih prostora. Mi u to vjerujemo i zbog toga sve ovo činimo. Ovo je ultramaraton mira i trčimo na spomen nevino stradalih, nestalih, preživjelih članova obitelji s nadom da će odgovorni i neposredni izvršitelji etničkog čišćenja i genocida doći pred lice pravde - kazao je Feni voditelj projekta "Vukovar – Srebrenica" Ekrem Bećirović.

Organizacijom ultramaratona Vukovar -Srebrenica želi se odati počast žrtvama zločina u Srebrenici i Vukovaru te svim nevino stradalim tijekom rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1990. do 1995. godine.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17