ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SERVISNE INFORMACIJE

granica1.jpg

Pojačana je frekvencija vozila na graničnim prijelazima: Gorica, Zupci, Kamensko, Gradina, Velika Kladuša i Izačić.

Povremeno se formiraju duže kolone vozila na graničnim prijelazima Neum I i Neum II. Na ostalim graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali zadržavanja, za sada, nisu duža od 30 minuta.

Na magistralnom putu Konjic-Jablanica (kroz tunel Crnaja) tijekom dana u funkciji su obje trake. Od 20.00 sati do 05.00 sati vozila prometuju naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se prekida od 22.00 do 06.00 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila prekinut promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Srebrenik-Orašje, Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo.

U poslijepodnevnim satima očekuje se pojačana frekvenciju vozila, posebno na prilazima većim gradskim centrima. Apelira se na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17