ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Orašje

orasje dragovoljci miki

 Predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne u četvrtak su položili vijence i zapalili svijeće ispred spomen-obilježja poginulim braniteljima.

Uz Nikicu Tomića, predsjednika UDVDR HVO HB, vijence su položili i Marijan Arlović, predsjednik Zajednice podružnica Udruga dragovoljaca i veterana HVO Županije Posavske, Mato Jozić, federalni ministar pravde, te Drago Kopić, predstavnik županijskog ministarstva branitelja.

Nakon polaganja vijenaca održana je sjednica Vijeća UDVDR HVO HB.

- Danas nam je čast biti u Orašju. Održavamo redovite sjednice Vijeća udruge i Predsjedništva s dnevnim redom o temama koje se tiču branitelja, dragovoljaca i veterana, i svega onog što tišti branitelje. Sudjelujemo u koordinacijama s drugim bratskim udrugama, HVIDR-om, obiteljima poginulih, nositeljima ratnih odličja i logorašima - kazao je Nikica Tomić, predsjednik UDVDR HVO HB.

Napomenuo je kako je na sjednici bilo riječi o dopunama i izmjenama Zakona o razvojačenim braniteljima, koji je godinu i pol na snazi, a koji bi trebao doživjeti izmjene i dopune.

- U Županiji Posavskoj je donesen Zakon o dodatnim pravima branitelja, kojeg pozdravljamo - ustvrdio je Tomić.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17