hdz-oo-kiseljak-sjednica

  • hdz-oo-kiseljak-sjednica-1
  • hdz-oo-kiseljak-sjednica-2
  • hdz-oo-kiseljak-sjednica-3

"Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati", zaključak je konstituirajuće sjednice Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, Kiseljak, koja je održana u srijedu.

Naime, jednoglasnim odlukama za predsjednika odnosno dva dopredsjednika izabrani su Josip Kvasina, te Lidija Bradara i Mladen Mišurić Ramljak.

Jačinu ove odluke povećava i činjenica da su izabrane podržali i OO Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača Kiseljak kao i članovi Mladeži HDZ BIH Kiseljak.

Odbor je povjerenje za obavljanje funkcije političkog tajnika dao Mirjani Medić dok je za rizničara izabran Miroslav Buzuk.

Odbor je potvrdio i odluke donesene na Izbornoj skupštini glede izaslanika za Izbornu skupštinu Županijskog odbora ŽSB te raspravljao o nekoliko tekućih pitanja.

Reizabrani predsjednik Josip Kvasina u izjavama za medije nakon sjednice kazao je kako mu je drago da su u Odboru dosadašnji iskusni članovi te da je isti ojačan i nekim mladim snagama koje će zasigurno donijeti nove ideje i inicijative. Kao prvi važniji zadatak koji Općinski odbor ima pred sobom istaknuto je predstojeće Lokalne izbore za koje vjeruje da će ova stranka nastaviti pobjednički niz dug već 25 godina.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17