hdz-kresevo-izborna-skupstina

  • hdz-kresevo-izborna-skupstina-1
  • hdz-kresevo-izborna-skupstina-2
  • hdz-kresevo-izborna-skupstina-3

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Kreševo posljednju Izbornu skupštinu imalo je u siječnju 2013.godine. Na toj izvanrednoj sjednici došlo je do značajnih promjena i pomaka te je za predsjednika izabran Radoje Vidović.
OO Kreševo je nakon toga izvojevalo još jednu pobjedu izabravši upravo Radoju za načelnika na također izvanrednim lokalnim izborima.

Sinoć je stoga njegovo Izvješće kao predsjednika OO HDZ BIH Kreševo o dosadašnjem radu, bilo i te kako sadržajno i uspješno. Potvrdili su to i izaslanici na sinoćnjoj redovnoj Izbornoj skupštini Općinske organizacije jednoglasno ga potvrdivši.

Osim izbornim pobjedama, Radoje se pohvalio i brojnim infrastrukturnim projektima koji su u tijeku a koji će nada se, olakšati život svim stanovnicima ove male ali iznimno vrijedne općine u Županiji Središnja Bosna.

Premda je kratko bio i svojevrsna oporba u ovoj Općini, OO HDZ BIH Kreševo je pokazao snagu i ozbiljnost i hrabro zaustavio sve negativne poteze bivše vlasti, od uklanjanja hrvatskih obilježja s javnih površina, do zaustavljanja privatizacije javnih dobara.

Od brojnih važnih projekata,predsjednik Vidović je spomenuo samo neke, poput usavršavanja komunalnog poduzeća, otvaranja Poljoprivredne zadruge i Turističkog ureda, zatim rada na kulturnom polju poput otvaranja Glazbene akademije u Kreševu u sklopu Sveučilišta u Mostaru, do rekonstrukcije puta preko Resnika.

Na odličnoj suradnji zahvalio se i sinoć nazočnim gostima, članici Predsjedništva stranke, predsjednici ŽO HDZ BIH ŽSB i predsjedateljici Doma naroda Parlamenta FBIH Lidiji Bradara te predsjedniku OO HDZ BIH Kiseljak i predsjedatelju Sabora ŽSB Josipu Kvasini.

Povezanost Kreševa i Kiseljaka i njihovih stanovnika predsjednik Vidović je iskazao kroz planiranu rekonstrukciju puta prema Kiseljaku, kazavši kako za Kreševo nema važnijeg puta od onoga prema Kiseljaku, te da je on garancija opstojnosti Hrvata u Kreševu.

Istog mišljenja su i spomenuti gosti kao i predsjednik Mladeži HDZ BIH ŽSB Goran Lulić koji je također nazočio sinoćnjoj Skupštini.

Predsjednica Bradara se u svom govoru prisjetila svih zajedničkih slavlja nakon važnih pobjeda koje je ovaj Općinski odbor u proteklom razdoblju ostvario, kazavši da su upravo međuljudski odnosi ti koji vežu ljude Lepeničke doline.
Skupština je završila gromoglasnim pjevanjem svih nazočnih pjesme "Bože čuvaj Hrvatsku" a novi Izvršni odbor OO HDZ BIH Kreševo čine: Hrvoje Tvrtković, Renato Peak, Zdravko Frančević, Ivo Lukić, Jozo Marić, Drago Bilić, Franjo Marijanović, Radoje Vidović, Feliks Vidović, Josip Tolo, Tanja Lalić, Josip Šakić, Davor Kožul, Klaudia Kuliš, Stjepan Kvesić, Josip Miletić, Nikica Tomić i Biljana Biletić.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17