× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Vrijedna ulaganja

fojn dvor lul

Sportska dvorana koju koriste učenici tri škole ali i sva sportska udruženja sa područja općine Fojnica te brojni rekreativci, jučer je zasjala novim sjajem, prenosi općinska web stranica.

Završena je adaptacija dvorane koja je na inicijativu Općine odnosno načelnika Sabahudina Klisure rađena proteklih mjesec dana. Tim povodom upriličena je i skromna svečanost otvorenja koju su svojim nastupom uljepšači učenici koji su i najsretniji što će svoje sportske i sve druge aktivnosti sada moći održavati u boljim uvjetima. Zajedno s njima, simbolično su vrpcu presjekli načelnik Klisura te Goran Lulić, savjetnik ministrice kulture i sporta FBIH.

 

 lulic-lkisura.jpg

 

Upravo je osim Općine Fojnica i Ministarstvo kulture i sporta FBIH na čelu sa ministricom Zorom Dujmović financirali radove poput postavljanja nove led rasvjete, sanacije mokrih čvorova, svlačionica, zidova, izgradnje prostora za tehničku opremu, ozvučenja dvorane, rekonstrukcije tribina te sanacije parketa.

 

foj-5.jpg

foj-1.jpg

foj-2.jpg

foj-3.jpg

 

 

fojnica.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.