ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Smatra Stožer

 

djeca_nasrta.jpg

 

Krizni stožer Ministarstva zdravstva Županije Središnja Bosna (ŽSB) smatra da trenutno nisu stečeni uvjeti za mijenjanje ili ublažavanje postojećih mjera kada je riječ o organiziranju nastave u školama u ŽSB. 

"Trenutna epidemiološka situacija rezultat je do sada poduzetih mjera kao što su : organiziranje nastave na način da školski sat traje 30 minuta i bez velikog odmora, nošenje zaštitne opreme, dezinfekcija tijekom nastave, ograničeno kretanje i pojačane inspekcijske kontrole",mišljenje je Operativnog tima Kriznog stožera koje je danas dostavljeno Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih , kulture i sporta ŽSB.

Županijskii ministar obrazovanja Bojan Domić kazao je Feni da je on predložio ublažavanje pojedinih mjera, a među ostalim, da školski sat ponovo traje 45 minuta.

"Pokušat ćemo opet za mjesec dana. To smo predlagali najviše jer smatramo da se škole nisu pokazale kao veliki izvor zaraze i jer se mjere prilično poštuju. Ovo stanje traje predugo i sve će biti teže nadoknaditi gubitke. Moje stajalište je da to ne bi ugrozilo epidemiološku situaciju, ali poštujem i prihvaćam mišljenje struke", izjavio je Domić

Prema podacima iz Ministarstva zdravstva, u ŽSB trenutno ima 91 aktivan slučaj zaraze koronavirusom, dok su 32 osobe hospitalizirane, prenosi Avaz.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17