ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Nakon 30 godina

 

obuka.jpg

Tvrtka medicinske opreme "INEL BH d.o.o."  danas je isporučila aparate za fizikalnu, elektro i ultrazvučnu terapiju te infracrvenu lampu  kao vid termoterapije  odjelu fizijatrije Doma zdravlja Kiseljak. Riječ je o aparatima vrijednosti 5 311,00 KM s PDV-om koji su financirani vlastitim sredstvima Doma zdravlja. 

"Nakon 30 godina napokon su stigli novi aparati koji se itekako biti od pomoći našim pacijentima. Nakon digitalizacije ultrazvuka i mamografa, ovim ulaganjem kao i do sada pratimo tehnološke trendove i pravimo još jedan iskorak što se tiče nabavke aparature za našu fizijatriju", rekao je dr. Nino Baban, ravnatelj Doma zdravlja.

Nabavkom ultrazvučnog aparata, aparata za TENS, expogal aparata i IC lampe, obnovljena je cjelokupna oprema fizijatrije, oprema tvrdnjama distributera ovo je vrlo isplativo drugotrajno ulaganje.

"Naša terensko iskustvo je pokazalo da ovi aparati jako dobro funkcioniraju s jako malim brojem kvarova, a u tome slučaju smo kao servisna podrška stalno dostupni sa svim rezervnim dijelovima i potrošnim materijalom", rekao je za Artinfo.ba Emir Krupić, komercijalista tvrtke "INEL BH d.o.o."

 

lampa.jpg

aparat.jpg

danas2.jpg

danas1.jpg
T.Š./artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17