ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ilidža

migranti_kafic_ilidza_sarajevo-702x459-1.jpg

 

Predstavnici vlasnika ugostiteljskih objekata na terminalu Ilidža namjeravaju se obratiti mjesnoj zajednici i Federalnoj inspekciji jer je za sada nepoznata osoba fiktivno iznajmila prostor iznad pekare.

Građani Sarajeva suočeni su s još jednom nesnošljivom situacijom, a u fokusu su opet ilegalni migranti. Naime, nekolicina njih je otvorila kafić na terminalu Ilidža, a jučer je oko 19 sati policija na tom mjestu intervenirala po tko zna koji put zbog tučnjave, piše Dnevni avaz.

Kako neslužbeno doznaje Dnevni avaz, članovi općinske Komisije za sigurnost jučer su se službeno obratili Policijskoj upravi Ilidža u nadi da će se ovaj sigurnosni problem riješiti.

Usto, predstavnici vlasnika ugostiteljskih objekata na terminalu Ilidža namjeravaju se obratiti mjesnoj zajednici i Federalnoj inspekciji jer je za sada nepoznata osoba fiktivno iznajmila prostor iznad pekare gdje su migranti, doslovce, otvorili kafić.

Kako navode, tu se okupljaju, pijanče i drogiraju, a ilidžanski policajci najmanje tri puta dnevno dolaze na intervenciju zbog tučnjava i narušavanja javnog reda i mira.

U tom objektu su se potukli migranti jučer oko 19 sati, a navodno je jedan ozlijeđen nožem.

Oko ovog objekta ovih dana i stanovnici Ilidže su se bunili. Jedan od njih je na Facebook profilu napisao:

– Svjedoci smo svakodnevnog bahatog ponašanja od strane N. N. osoba koja nemaju ni dokumente niti bilo što. Pušteni su i prepušteni sami sebi, a od silne droge i alkohola izgubili su pojam i tko su.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17