ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
"Čovjek, prijatelj, svećenik"
Na blagdan Gospe Snježne, u prijepodnevnim satima župnik don Marin Marić imao je službeni oproštaj s Upravom Kazneno-popravnog zavoda u Zenici. Na samom početku don Marin je slavio misu u zatvorskoj kapelici sa zatvorenicim gdje ima je uputio riječ ohrabrenja i pozvao ih da surađuju sa novim župnikom koji će također voditi pastoralnu skrb o vjernicima koji borave u zeničkom zatvoru.

Nakon sv. mise i čašice razgovora s zatvorenicima u središnjoj zgradi zeničkog zatvora upriličen je službeni oproštaj od don Marina Marića na kojem su sudjelovali predstavnici drugih vjerskih zajednica koji dolaze u zenički zatvor i službenici zatvora na čelu s ravnateljem Redžom Kahrićem.

Na samom koncu ravnatelj zatvora Kahrić zahvalio je don Marinu Mariću za iskrenu suradnju, ljudskost, angažman te mnoštvo dobrih stvari koje je napravio za vjernike koji posjećuju zatvorsku kapelicu.

"Svima nam je žao što odlaziš, ali smo uvjereni da u tebi, don Marine imamo prijatelja, čovjeka i svećenika koji će biti upisan u naša srca, vjerujem da će se većina ovdje sa mnom složiti da grad Zenica i ova ustanova gubi velikog i hrabrog čovjeka, stoga hvala ti na svemu", ovim riječima se Kahrić zahvalio i oprostio s don Marinom.

Nakon ravnateljevih riječi župnik Marić zahvalio se na suradnji,prijateljstvu, podršci i potpori u realizaciji mnoštva projekata koji su se događali u zajednici.

"Hvala vam na podršci, neću vas zaboraviti, budite i ostanite onakvi kakve sam vas upoznao i doživio, pomozite i mom nasljedniku te mu budite podrška", zaključio je don Marin.


Nakon župnikovih riječi, direktor Kahrić sa suradnicima uručio je prigodni dar don Marinu, a druženje je nastavljeno uz obiteljski stol i čašicu razgovora.

 0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17