ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Financirala EU

nova-bila-respirator-eu.jpg
Foto:centralna.ba

Hrvatskoj bolnici “dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj danas je isporučen  stacionarni respirator čiju nabavku je financirala Europska unija u okviru programa pomoći BiH u borbi protiv koronavirusa (COVID-19), a kojeg provodi UNDP BiH.

Primopredaji ove veoma značajne donacije prisustvovali su ravnatelj bolnice prim.dr. Velimir Valjan i predstavnik EU u BiH gdin Nicolas Bizel.

Donirani respiratori koristit će se u novoopremljnoj intenzivnoj njezi za oboljele od koronavirusa u bolnici dr fra Mato Nikolić u Novoj Biloj.

"Nažalost dolazi vrijeme u kojem bez ovakve pomoći Europske unije i Međunarodne zajednice zaista nećemo moći funkcionirati. Ovo su prevrijedne donacije i naša suradnja i sa EU i sa UNDP-om garantira da ćemo biti u stanju koliko-toliko odgovoriti izazovima koji su pred nama", rekao je prim. dr. Velimir Valjan dodavši da se nastoji rasteretiti bolnice za plućne bolesti u Travniku i Novoj Biloj, stoga je od izuzetne važnosti COVID odjel Hrvatske bolnice "dr. fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj.

Izjave koje su dali gdin Bizel i prim.dr.Velimir Valjan u cijelosti možete pogledati u videoprilogu:

 0
0
0
s2sdefault
  • mix pelet
  • ecos 5

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17