ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Koronavirus

dom zdravlja kresevo

Sve osobe s područja Kreševa, testirane u srijedu, negativne su na korona virus, povrdila je ravnateljica Doma zdravlja Kreševo, prim.dr. Olivija Vukoja-Bradara.
U izolaciji je trenutno 30-ak osoba u Kreševu a danas se testiranja nastavljaju dok je u prethodna dva dana testirano 10-ak osoba.

Podsjećamo, trenutno su na području ove općine četiri aktivna slučaja od kojih je samo prva zaražena osoba hospitalizirana dok preostale tri nemaju zasad simptoma.
Ravnateljica Vukoja-Bradara poziva na smirenost i ponavlja kako ne treba širiti paniku. "Moramo biti solidarni sa ljudima u izolaciji a posebno onima kod kojih je virus potvrđen, njima je trenutno najgore. Ne smijemo dozvoliti stigmatizaciju tih osoba" kazala je te pozvala sve one koji bilo kakvih nejasnoća da se slobodno jave u Dom zdravlja putem dežurnog telefona 063 114 224 kao i osobe koje su u samoizolaciji da i dalje budu odgovorne kako bi se lanac širenja virusa što prije prekinuo.

Što se tiče općine Kiseljak, dr.Nino Baban, ravnatelj DZ Kiseljak kazao je da su svi testovi rađeni od 1.srpnja negativni. Podsjećamo, u Kiseljaku su trenutno aktivna dva slučaja.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17