ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Online nastava

srednjaškola.jpg

Oglasila se i  Srednja škola " Ivan Goran Kovačić " Kiseljak.

 

"Poštovani roditelji i učenici,
prvi tjedan online nastave u našoj školi je pri kraju. Kao što znate zbog novonastale situacije i postupajući po instrukciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB s pripremom za ovaj vid nastave počeli smo već od petka, 13.ožujka 2020.godine.
Nakon sjednice Nastavničkog vijeća na kojoj je utvrđeno kako svi učenici imaju potrebne uvjete za ovakav vid nastave te kako su svi i obuhvaćeni, razrednici su svatko sa svojim odjelom formirali viber grupe, a potom svaki profesor za svoj predmet zasebno po odjelima.
Učenici na svakodnevnoj razini, a po ustaljenom rasporedu sati i nakon potvrde nazočnosti, od svojih predmetnih profesora dobivaju sadržaj nastavnih jedinki, upute za rad te zadatke koje nakon izrade trebaju dati na uvid.
Izuzetno smo zadovoljni povratnom informacijom od strane roditelja i učenika te smatramo kako smo na ovaj način u vremenu od 7.30 do 13.30, kako bi trajala i klasična nastava, izbjegli nepotrebno okupljanje naših mladih u vrijeme kada je isto potrebno izbjegavati. Cijeli tjedan online nastave bilježi veliku zainteresiranost učenika te, shodno tome, po istom rasporedu nastavljamo i naredni tjedan.
Ovim putem vas sve molim za ozbiljnost i odgovornost kako bi ovu situaciju prošli zajedno i što bezbolnije.

Srdačan pozdrav i svako dobro,
Mirjana Medić, ravnateljica

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17