ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Online nastava

ucionica brestovsko

OBAVIJEST OŠ Brestovsko

Ovim putem obavještavamo roditelje i učenike, da će se online nastava za vrijeme obustave nastavnog procesa u školi, organizirati korištenjem informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Za svaki razred biti će kreirana grupa na aplikaciji Viber, stoga ovim putem molimo roditelje, koji nemaju spomenutu aplikaciju instaliranu na svoj telefon, da to naprave (ukoliko njihov telefon podržava ovakvo instaliranje).
Razrednici će roditeljima biti na raspolaganju za sva pitanja koja budu imali u vezi ovakvog načina organiziranja nastave, a detaljne upute o tome kako će se ova konzultativna nastava provoditi i prema kakvom rasporedu, roditelji će dobiti u obavijesti na razrednoj Viber grupi. Viber grupe ćemo pokrenuti u tijeku današnjeg i sutrašnjeg dana. Molimo roditelje za razumijevanje i suradnju, kako bismo zajedničkim naporima omogućili našim učenicima što kvalitetnije i bolje praćenje nastavnog plana i programa u novonastaloj situaciji.

OBAVIJEST OŠ Lepenica 

Poštovani roditelji i učenici, postupajući po Instrukciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB broj: 03-34-12/20-9 od 16.3.2020. godine Osnovna škola „Lepenica“ od danas počinje s nastavom na daljinu preko viber grupa za razrednu i predmetnu nastavu.
Razrednici će roditeljima biti na raspolaganju za sva pitanja koja budu imali u vezi ovakvog načina organiziranja online nastave. Molimo roditelje za razumijevanje i suradnju, kako bismo zajedničkim naporima omogućili našim učenicima što kvalitetnije i bolje praćenje nastavnog plana i programa u novonastaloj situaciji.
Još jednom apeliramo učenicima i roditeljima da se strogo pridržavaju uputa Kriznog stožera KSB kako bi smo što prije prevazišli ovu situaciju.

Ravnatelj škole: Vladimir Čolić prof.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17