• LEDA 2

ivkovic nutricionista

Jedan od najpriznatijih bosansko-hercegovačkih stručnjaka iz polja nutricionizma, Amela Ivković O'Reilly održat će predavanje večeras u Kiseljaku.

Riječ je o projektu udruge Filomena koji traje tijekom mjeseca rujna a koji je isključivo posvećen trudnicama--> Projekt udruge Filomena.

Naime, ova Udruga je svim zainteresiranim trudnicama iz Kiseljaka i okolice osigurala pregršt zanimljivih predavanja i vježbi (dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom) a ovoga puta na red je došla i tema ishrane. Međutim, s obzirom da nemamo priliku tako često u gostima imati nekoga od eminentnih stručnjaka svoga područja, večeras su na predavanju dobrodošli svi, dakle svi zainteresirani za temu dobre ishrane.

Amela Ivković O'Reilly je diplomirani nutricionista i trenutno student magistarskog studija na Middlesex University u Londonu. Član je Udruženja nutricioniske Irske, Udruženja nutricionista Velike Britanije i Kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Kroz dugogodišnju karijeru surađivala je s velikim stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture i kognitivne psihologije. Bogato iskustvo skupljala je godinama radeći između ostalih i na klinikama u Dublinui Londonu gdje još uvijek ima svoje pacijente. Uz rad u privatnoj praksi u Sarajevu, radila je na korporativnoj razini na projektu za vodeću europsku kompaniju DM.

Surađivala je na projektu UNDP-a o promociji lokalne, organske hrane. Predsjednik je skupštine Udruženja Green Council i s njima je radila na projektima oborazovanja djece o zdravom životu i projektu razvoja organske poljoprivrede u saradnji sa Heinrich Böll Fondacijom. Stručni je suradnik za veliki broj organizacija, lokalnih i međunarodnih škola. Redovno drži predavanja na različite teme za lokalno stanovništvo, škole, korporativne organizacije i međunarodne organizacije.

 

Predavanje Ivković O'Reilly večeras možete poslušati na tzv. Kreševskoj cesti odnosno u prostorijama FitFactory MK od 19:45 odnosno nakon treninga rezerviranog samo za trudnice.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17